Home Steun Vrienden van Ferm Rozemarijn
slashHomeslashBestuur en beleidslashDonatieslashJaarstukkenslashNieuwsslashProjectenslashLinksslashContact
Opening kas

Donatie

Donatie

 
Indien u zich opgeeft als donateur doen wij u jaarlijks een acceptgiro en een schrijven toekomen middels een jaarbrief. U kunt een bedrag naar keuze overmaken.

Schenking

 
Natuurlijk kunt u ook een schenking doen op een moment dat het u schikt.

Legaat

 
U kunt er ook voor kiezen de stichting Vrienden van Breidablick in uw testament op te laten nemen. Desgewenst kunt u laten vastleggen waar onze stichting het geld aan moet besteden.

Fiscus

 

Donaties, schenkingen en lijfrenteconstructies kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. De Stichting Vrienden van Breidablick wordt door de belastingdienst aangemerkt als vallende onder de ANBI regeling.

NU doneren zonder notariële akte
Voor een belastingaftrekbare periodieke donatie aan een goed doel is geen notariële akte meer nodig. De fiscaal aantrekkelijkste manier van doneren  is periodiek te schenken. Uw gift is dan volledig fiscaal aftrekbaar omdat wij de ANBI status hebben.  

Op de website van de belastingdienst staat een uitgebreide toelichting en daar kunt u  ook een modelakte downloaden en opstellen, ondertekenen en naar ons opsturen.
 

 

opening kas

Colofon || Rekeningnummer: NL 31 RABO 0342 358 960 (RABObank Waterland en Omstreken) t.n.v. Stichting Vrienden vanBreidablick.